За нас

“Еурокатена” ООД е сред водещите компании в продажбата на автомобилни гуми в национален мащаб. Фирмата разполага с модерен сервиз , където удобството на нашите клиенти е гарантирано. Служителите ни са специалисти с дългогодишен опит, чийто основен принцип на работа е лично отношение и внимание.

“Еурокатена” ООД предлага автомобилни гуми от водещи световни производители. Сред утвърдените марки, с които работим дългогодишно са: Continental, Michelin, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Bridgestone, Fulda, Kleber, BFGoodrich, Sava, Barum, General, Debica, Sportiva, Kormoran, Tigar и др.

Нашите партньори и клиенти ценят високо работата ни, респективно постоянно обогатяваме асортимента в нашия продуктов каталог. Това са международно признати концерни, при които стандартите и гаранциите за качество са на най-високо ниво. Вярваме, че разнообразието е първата стъпка към професионалните услуги, които може да предложим. Поради това разполагаме с широка гама гуми за леки, лекотоварни , 4x4 автомобили и мотоциклети .

В нашият сервиз предлагаме комплексни услуги: монтаж/демонтаж, баланс, лепене на гуми; почистване и изправяне на джанти. “Еурокатена” ООД работи със съвременни машини и висококачествени материали, което клиентите ни оценяват високо.

“Еурокатена” ООД е сертифицирана по стандартите за качество на Michelin. Този сертификат е гаранция за:
- ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ натрупан от специално разработени програми за обучение;
- СЪВРЕМЕННО ОБОРУДВАНЕ за работните процеси;
- ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ съобразен с всички необходими условия за персонално обслужване.

С нашия 25-годишен опит ние се гордеем, че сме се доказали с най-доброто съчетание от цена и качество. Това е предимството, с което фирма “Еурокатена” ООД се откроява и продължава да държи лидерски позиции на пазара.

Гаранция за нашия успех са нашите дългогодишни клиенти!

Заповядайте!

TEST