Нова високо скоростна лятна гума за леки автомобили от Дебица - Presto UHP2

Нова високо скоростна  лятна гума за леки автомобили от Дебица - Presto UHP2

 

  • Използваните съвременни технологии осигуряват на високопроизводителната гума и дълъг пробег[1]

През февруари 2017г водещата полска компания за производство на автомобилни гуми Дебица представи последното си поколение UHP лятна гума: Presto UHP2.  Благодарение на използваните съвременитте технологии тази гума предлага увеличен пробег1 за шофьорите които търсят производителност на конкурентна цена.

  • Debica-Presto-UHP-2 - Голям-брой-зацепващи-ръбовеИзключителна производителност на мокро Протекторния дизайн на лятната гума Presto UHP2 разполага с голям брой зацепващи ръбове (340 на гума), които режат повърхностния тънък воден слой, като по този начин предлагат добро управление и спиране на мокри настилки. В допълнение външните рамена на гумата са проектирани така, че ефективно да разпръскват водата, намалявайки по този начин риска от възникване на аквапланинг

 

 

  • debica-presto-UHP-2-равномерно разпределение на наляганетоНиско съпротивление на търкаляне и увеличен пробег на гумата Дизайна на протектора който осигурява “равномерно разпределение на налягането” върху цялата контактна площ на гумата с пътната настилка, намалява неравномерното износване на гумата като увеличава нейния пробег. В допълнение, оптимизираното съпротивление при търкаляне води до намаляване на разхода на гориво¹, чрез контролираното разпръскване на топлината през джантата на гумата. Това задоволява една важна потребност на потребителите използващи гуми Дебица.

 


asimetrichen-protektoren-disajnИ накрая асиметричния протекторен дизайн на гумата, с по-твърдо ребро във външната част на гумата позволяват отлично управление и спиране на сухи настилки.

 

 

 

 

 

1- в сравнение с предходния модел на Дебица Presto UHP

 

TEST