Pirelli P7- P7C2 - нова модификация за 2020г на лятната гума на Пирели - Pirelli P7

Pirelli P7- P7C2 - нова модификация за 2020г на лятната гума на Пирели - Pirelli P7

Pirelli продължава практиката да променя поколенията си автомобилни гуми, без да променя официалното им име. И така, точно както UHP модела Pirelli P Zero през 2016 г. нарасна до неизречената версия на PZ4, което е посочена на страничните стени на гумата, така и летните туринг гуми Cinturato P7 претърпяха актуализация.

Pirelli пуска на пазара през 2020г нова версия на популярния си летен модел гуми Pirelli Cinturato P7, който е първата италианска гума за леки автомобили с технология Green Performance, осигуряваща екологичност, комфорт и безопасност на всяка пътна настилка, използвайки най-модерните материали, структура и протекторен дизайн.

Pirelli-Cinturato-P7-P7C2.jpgОбновената версия на Pirelli Cinturato P7 (P7C2) се различава от предшественика си по подобрения дизайн на протектора и каучуков състав, оптимизирания дизайн на профила и конструкция на каркаса, които осигуряват на новия продукт оптимален баланс на сцепление върху мокра повърхност, ниско съпротивление при търкаляне и дълъг пробег. Повишената твърдост на централните ребра на Pirelli Cinturato P7 (P7C2) подобрява стабилността при  поддържане на посоката и точността на реакциите в завоите, а увеличената ширина на основните канали увеличава дренажните възможности на новата гума, намалява риска от аквапланинг.

pirelli-Cinturato-p7-P7C2-2.jpgНовата гума Pirelli Cinturato P7 (P7C2), която може да бъде идентифицирана от предишното поколение по маркировката „P7C2“ на страничната стена, е предназначена основно за първоначално вграждане във висококласни леки автомобили, кросоувъри и SUV и ще се предлага в 29 размера от 205 / 55R16 94V до 245 / 50R19 105W, включително с технологията Run Flat, технологията за самозапечатване на пробиви Seal Inside и системата за шумопотискане Pirelli Noise Cancelling System.

Освен това, в най-популярните размери те ще се предлагат и на вторичния пазар на автомобилни гуми.

TEST