Hankook Winter i*cept evo3 W330- нова зимна гума за 2020г

Hankook Winter i*cept evo3 W330- нова зимна гума за 2020г

Hankook Winter i*cept evo3 W330

Hankook предлага нова зимна гума за 2020г. Гумата е предназначена за леки и SUV автомобили
Зимно съвършенство при всякакви зимни условия
Зимна гума, която предлага не само отличен контрол на снега, но и подобрена работа на мокри и сухи пътища при студено време.

Зимни гуми, без шипове, с насочен протекторен дизайн, предназначени за използване при всякакви зимни условия в Централна Европа. Производителят счита, че техните безспорни предимства са висока устойчивост на аквапланинг и киша, стабилно управление върху сняг, устойчивост на износване и спокойно и комфортно пътуване.

Ключови характеристики на Hankook Winter i*cept evo3 W330

hankook-tires-winter-icept-evo3-w330     Дизайн на протектора на зимната гума
     Тяговите канали на протектора са във формата на ледена брадва
     Страничните канали във форма на чайка изтласкват снега във всички посоки, така че да се гарантира оптимална работа по заснежени пътища.

hankook-tires-winter-icept-evo3-w330-3D-zimni-lameli     3D зимни ламели
     Зъбните зимни летви в края на протектора подобряват спирачните свойства при условия на плач. Тези специални летви предлагат повишена стабилност при шофиране чрез минимизирани движения на блока.

 

hankook-tires-winter-icept-evo3-w330-ustojchiva-acvaplaning     Аква канал
     Дренажната система на вътрешното рамо подобрява отлично управлението по мокри пътища чрез оптимизиран дренаж на вода.

 

hankook-tires-winter-icept-evo3-w330-cauchucova-smes     Каучукова смес със борова смола
     Максимизиране на сцеплението при мокри и снежни условия чрез използване на високо рафинирани смоли.

 

Характерни особености в конструкцията на Hankook Winter i * cept evo3 W330


Подобрена смес с увеличено съдържание на силициев диоксид за повишаване на характеристиките на управление на мокри настилки – Каучуковата смес обогатена със силициев диоксид осигурява високо сцепление и гарантира подобрени характеристики на зимната гума при мокри пътни условия. Естествените суровини гарантират гъвкавостта на каучуковата смес в широк температурен диапазон.

Използване на високоякостни колани в конструкцията на гумата – Непрекъснатият стоманен колан повишава твърдостта на протектора, а покриващия капак в ръба на протектора подобрява ефективността и стабилноста на гумата при управление.

Увеличен брой на използваните стоманени колани –  Увеличеният брой слоеве на използваните стоманени колани гарантира подобрени характеристики при управление и подобрена динамика при движение.

Двуслойна структура на каркаса – Двойната структура на каркаса гарантира, че гумите запазват формата си при всички тежки условия.

Въвеждане на високоякостни жици в обръча на гумата за монтаж с джантата – С увеличаване на здравината на основния проводник в обръча на гумата увеличава стабилноста на гумата в завоите и при тежки екстремални ситуации.

Зимната гума от висок клас Hankook Winter i * cept evo3 W330, която идва през 2020 г. за да замени зимния модел гума Winter i * cept evo2 W320, получи протекторен дизайн с посока: очевидно е, че нееднозначните оценки при сравнителните тестове на асиметричния предшественик са довели до промяна на протекторния дизайн. Ефектът от смяната му, води до подобряване на производителността на Hankook Winter i * cept evo3 W330 при устойчивост на сняг и мокра.

TEST