Dunlop SportSmart2 Max с най-висока оценка в тестовете на престижното немско списание за мотори MO

Dunlop SportSmart2 Max с най-висока оценка в тестовете на престижното немско списание за мотори MO

Dunlop SportSmart2 Max 


Гумата за мотори Dunlop SportSmart2 MAX беше препоръчана като първи избор в последния тест на спортни гуми за мотори на немското списание за мотори Magazine МO. Независимо дали в сухо или мокро време, дали по пътищата на страната или на пистата, модерната спортна гума за мотори трябва да разполага с широк диапазон от възможности.

Последната суперспортна гума на Dunlop беше определена като безспорен победител в скорошния тест на Немското мотоциклетно списание МО. "Новата мото гума SportSmart се превърна в нашата MO препоръка ” е оценката на уважаваното списание. На последен модел Honda Fireblade, MO сравняват шест мото гуми в размери 120/70 ZR17 – предна и 190/50 ZR17 – задна, измервайки техните характеристики на пътя и на състезателната писта.

Първото мясат на мотогумата Dunlop SportSmart2 MAX беше за нейното цялостно представяне. Тестовите пилоти наMO обясняват: "Гумата не изисква дълга фаза на загряване и работи добре още от старта. Тя осигурява висока стабилност и усещане за сигурност. А в същото време осигурява добра обратна връзка  и реакция както от предната така и от задната гума. За спортните мотористи, тя определено е най-добрия избор"

Изпитателите също така прогнозират висока издръжливост на гумата, добавяйки: "Тя показа ниско износване на пистата и най-малка загуба на каучук на пътя. В зависимост от мотора и стила на каране се предвижда пробег от 9000 километра”


TEST