Доставка

§1.Закупените от Вас автомобилни гуми могат да бъдат доставени до посочен от Вас адрес с някой от куриерските фирми Speedy или Econt или получени на място в магазина на Еурокатена ЕООД гр.Пловдив бул.България 6А.

§2.Времето за доставка включва:
2.1.Подготовка на поръчката (окомплектоване на гумите, начин на плащане, издаване на документ за продажба, опаковане на пратката)
2.2.Времето за доставка, в зависимост от избрания начин на плащане.

2.3.Доставката със Спиди се извършва на цена на цени около 5. на гума за гуми с тегло до 10 кг; на цена около 7лв. за гуми с тегло до 15 кг. и на цена около 12лв. за гуми с тегло до 25кг. и цена 36лв за гуми с тегло над 25кг в срок от 2 или 10 работни дни (в зависимост от посочения за всяка гума срок на доставка). Цената на доставката се изчислява в реално време при задаването на адреса или офиса на доставка в съответрия град/село където ще бъдат доставени гумите
2.4.Доставката със Еконт се извършва по аналогичен начин като цената на доставката се изчислява в реално време при задаването на адреса или офиса на доставка в съответрия град/село където ще бъдат доставени гумите. Цената на доставка със Еконт е приблизително двойна спрямо доставката със Speedy 

§3.Плащания:
3
.1.При избор на плащане с банков превод, срокът за реализиране на поръчката се удължава, тъй като следва да се изчака средствата да постъпят по банковата ни сметка.

§4.Декларираното от Куриера време на доставка на гумите на територията на България е 1 работен ден. В извънредни случаи на доставка до по-отдалечени адреси и малки населени места, както и когато денят между потвърждението и доставката е празничен ден, времето за доставка може да се удължи до 2-3 дена.

§5.Куриерската фирма доставя пратки в часовете от 9,30 до 18,00 ч. в делнични дни, а в събота от 9,30 до 14,00 часа.

§6.Преди да извършите плащане в брой на куриера, моля, проверете дали доставените гуми съответстват на подадената заявка за доставка. Проверяването на пратката при получаване е задължително условие за разглеждане на евентуални претенции на Клиента по отношение нарушаване на целостта или количеството на пратката по време на транспорта.

§7.Когато плащате в брой на куриер при получаване на гумите, доказателството за извършване на плащането е товарителницата, прикрепена към пратката. Тя е свидетелство и за сключване на договор с Магазина. Фактурата се изпраща по електронен път до клиента или е заедно с товарителницата на куриера. Съгласно ДИРЕКТИВА 2006/112/ЕО НА СЪВЕТА от 28 ноември 2006 година относно общата система на данъка върху добавената стойност, ДДС фактурата не се нуждае от подпис или печат.

§8.Електронният магазин не носи отговорност за закъснения в доставката, причинени от неизпълнението на куриерските фирми по договора за транспортна услуга.

§9.Електронният магазин не носи отговорност за недоставяне на гумите или закъснение в доставката, причинено от грешно или неточно подаване на адреса за доставка от страна на Клиента.

TEST