Доставка

1.Закупените от Вас автомобилни гуми могат да бъдат доставени до посочен от Вас адрес с някой от куриерските фирми Speedy или Econt или получени на място в магазина на Еурокатена ЕООД гр.Пловдив бул.България 6А.

2.Времето за доставка включва:

2.1.Подготовка на поръчката (окомплектоване на гумите, начин на плащане, издаване на документ за продажба, опаковане на пратката)
2.2.Времето за доставка, в зависимост от избрания начин на плащане.

2.3 Доставката на закупените гуми се извършва със куриерски фирми Спиди или Еконт, цената на доставката се изчислява в реално време при създаването на поръчката и зависи от адреса за доставка дали е до офис или конкретен адрес, от теглото на всяка гума и от това кой куриер е избран за доставка. Цената на доставката с различните куриери е различна. Възможно е да има незначителни разлики в цената на доставка и изчислената от системата дължаща се на разлика в заложеното тегло и премереното от Спиди в момента на доставката. Както и в следствие на разликата в коефициентите за цената на горивото използвани от Спиди в различните месеци, ако поръчката и реалната доставка са в различни месеци.

Стойноста на доставката се добавя в калкулацията към поръчката на отделен ред, и се вижда преди окончателното приключване на заявката за поръчка.

3.Плащания:

3.1.При избор на плащане с банков превод, срокът за реализиране на поръчката се удължава, тъй като следва да се изчака средствата да постъпят по банковата ни сметка.

4.Декларираното от Куриера време на доставка на гумите на територията на България е 1 работен ден. В извънредни случаи на доставка до по-отдалечени адреси и малки населени места, както и когато денят между потвърждението и доставката е празничен ден, времето за доставка може да се удължи до 2-3 дена.

5.Куриерската фирма доставя пратки в часовете от 9,30 до 18,00 ч. в делнични дни, а в събота от 9,30 до 14,00 часа.

6.Преди да извършите плащане в брой на куриера, моля, проверете дали доставените гуми съответстват на подадената заявка за доставка. Проверяването на пратката при получаване е задължително условие за разглеждане на евентуални претенции на Клиента по отношение нарушаване на целостта или количеството на пратката по време на транспорта.

7.Когато плащате в брой на куриер при получаване на гумите, доказателството за извършване на плащането е товарителницата, прикрепена към пратката. Тя е свидетелство и за сключване на договор с Магазина. Фактурата се изпраща по електронен път до клиента или е заедно с товарителницата на куриера. Съгласно ДИРЕКТИВА 2006/112/ЕО НА СЪВЕТА от 28 ноември 2006 година относно общата система на данъка върху добавената стойност, ДДС фактурата не се нуждае от подпис или печат.

8.Електронният магазин не носи отговорност за закъснения в доставката, причинени от неизпълнението на куриерските фирми по договора за транспортна услуга.

9.Електронният магазин не носи отговорност за недоставяне на гумите или закъснение в доставката, причинено от грешно или неточно подаване на адреса за доставка от страна на Клиента.

TEST