Continental VanContact A/S Ultra - нова всесезонна гума за лекотоварни автомобили

Continental VanContact A/S Ultra - нова всесезонна гума за лекотоварни автомобили

Continental VanContact A/S Ultra - нова всесезонна гума за лекотоварни автомобили за сезон 2022г. Новвата всесезонна гума VanContact A/S Ultra се предлага от декември 2021 г. в четири размера за 16-цолови джанти и е предназначена лекотоварни автомобили и микробуси, които най-често се използват за за доставка и търговски бизнеси, от типа на Mercedes Sprinter, VW Crafter и Fiat Ducato, както и по-малки микробуси като Mercedes V-Class и VW T6. Continental ще разшири значително гамата през 2022 г. с размери за 15-, 16- и 17-цолови джанти.

Създадена да издържи. Без значение от сезона.

Ключови предимства на всесезонната гума VanContact A/S Ultra

Continental-vancontact-a-s-ultra-brick-design.jpgВъзползвайте се от превъзходната издръжливост и висока здравина на страничните стени.

Помага ви да останете по-дълго на пътя.

Ето защо е разработена VanContact™ A/S Ultra – всесезонна гума, от която няма да искате да се отървете скоро. Нейните по-дебели каучукови блокчета в дизайн като тухлена стена и стабилното ребро, простиращо се около цялата страна на гумата, и осигуряват стабилно управление и здрава странична стена. Тези характеристики гарантират висока издръжливост и намаляват вероятността от повреда на бордюра – така че не е нужно да се притеснявате за закупуване на нови гуми за много, много, много дълго време.

 

 

Continental-vancontact-a-s-ultra-snow-catchers.jpgНасладете се на изключително сцепление на сняг с интелигентните снегоуловители и интелигентни 3D ламели.

Управлявайте следващите зимни сезони.

Не можете да прецените колко надеждна е една всесезонна гума, докато не завали сняг. Ето защо всесезонната гума  VanContact A/S Ultra разполага с точното количество странични канали като специални снегозадържатели, които абсорбират повече сняг за изключително прецизно управление, като същевременно ви осигуряват надеждно сцепление, отлично спиране на сняг и цялостна висока стабилност. Винаги можете да разчитате на вашата гума, за да ви прекара безопасно през следващата зима – и следващите.

 

Continental-vancontact-a-s-ultra-functionalised-polymers.jpgНасладете се на ниското съпротивление при търкаляне и дълъг пробег, благодарение на функционализираните полимери добавени в каучуковата смес на протектора.

Остарява, изключително бавно без да забележите.
Без значение колко километра изминавате, едва ли ще го забележите на VanContact A/S Ultra. За да се постигне това постижение, гумата разполага с нова и иновативна система за смесване, която осигурява отлично съпротивление при търкаляне. В допълнение, най-новата каучукова смес на протектора е с функционализирани полимери което позволява по-голям пробег и осигурява изключителна производителност на износване – за приятно шофиране през всички сезони, което се усеща като през първия ден, така и след много, много дълго време.

 

Новата всесезонна гума на Континентал в началото ще се предлага в следните размери.
Ширина на гумата в мм: 195–235
Символ за скорост: R-T
Размер на джантата : 16”
Напречно сечение на гумата: 65–75

Стойности на етикета за гуми в ЕС
Горивна ефективност: B–C
Мокро спиране: B
Ниво на шум: B (73db)

През 2022г Континентал ще разшири гамата и всесезонната гума ще се произвежда и в размери за 15, 16 и 17-цолови джанти

по материали на Continental

TEST