ЧЗВ

1. Кои сме ние?

2. Цени на стоки и доставка.

3. Как да си поръчаме.

4. Обработка на поръчката

5. Срок на доставка

6. Как да платим

7. Дот на гумите

8. Как да си запазим час за монтаж в сервиза на Еурокатена

 

​1. Кои сме ние?

4gumi.com е онлайн интернет магазин за търговия с автомобилни гуми на територията на България и е собственост на:

ЕУРОКАТЕНА ЕООД
гр.Пловдив бул. България №6А
Идент. № 010482093, ДДС № BG010482093

Фирма Еурокатена ЕООД е вносител за България и дистрибутор на автомобилни гуми от всички популярни световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Continental, Bridgestone както и всички други техни подмарки.

 • - Електронния магазин 4gumi.com предлага за онлайн търговия както автомобилни гуми от Еурокатена, така и гуми от други вносители  на територията на Република България. Срока за доставка на тези гуми е 2 работни дни.
 • - Интернет магазина за автомобилни гуми 4gumi.com предлага също така и гуми намиращи се в складове на територията на Европейския съюз поради богатото разнообразие и наличности във всички размери и модели автомобилни гуми съществуващи на Европейския пазар. Доставката на такива гуми е до 10 работни дни, поради необходимото технологично време от Вашата поръчка до реалното пристигане на гумите в България. Такива гуми се заявяват само след изрична ваша поръчка и пристигат специално за Вас.

 

2. Цени на Стоки

Всички цени на автомобилни гуми в електронния магазин 4gumi.com са със ДДС и представляват цената единствено на автомобилната гума, ако на снимката има изобразена джанта то тя е показана единствено за по-добро ориентиране на клиента, как гумата изглежда монтирана на джанта.

Тъй като цените на гумите са възможно най-ниските на пазара, от тях не могат да се правят допълнителни отстъпки независимо от количествата които се поръчват.

Цената на доставката се пресмята допълнително и тя се визуализира във вашата поръчка в процеса на нейното извършване. Цената на доставката варира между 5 и 36 лв. на гума и зависи от теглото на гумата, в момента доставката се извършва със Спиди или Econt. Цените на доставката се изчисляват в реално време при задаване на адреса за доставка. При избор за получаване на гумите в магазина на Еурокатена гр.Пловдив бул.България 6А не се заплаща доставка. Цените на автомобилните гуми са валидни единствено при поръчка направена през електронния магазин 4gumi.com.

 

3. Как да поръчаме?

 1. След като изберете гумите които искате да си закупите от електронния магазин, променяте количеството според Вашите нужди и натискате бутона КУПИ. Това въвежда Вашите гуми във "Вашата пазарска количка".
 2. След което можете да продължите със избирането на други гуми, ако е необходимо, които също можете да поставите във "количката"
 3. Когато решите да приключите със избирането на гуми, кликвате с мишката в горния десен ъгъл на електронния магазин върху въпросната "количка". В нея можете да редактирате избраните за закупуване до момента гуми и да продължите към ПЛАЩАНЕ.
 4. При което можете да изберете как да продължите със своята поръчка:
 • - Ако вече сте регистриран клиент можете да влезете в своя профил след след въвеждане на имейл адрес и парола
 • - ако сте нов клиент можете да се регистрирате и да създадете свой профил в електронния магазин
 • - и ако не искате да се регистрирате да влезете в системата като гост
 1. Ако сте нов клиент и гост, въвеждате необходимите данни за вашата регистрация или необходимите данни за вашата достава. Полетата обозначени със червена звездичка са задължителни. Натискате бутона ПРОДЪЛЖИ и ако няма грешки във въведената информация продължавате, ако има грешки се връщате и ги коригирате.
 2. След което избирате адреса за доставка и плащане
 3. Избирате начина на доставка - в момента възможния начин е с куриер, като доставката е със Спиди и цената за доставка на 1 гума в зависимост от теглото на гумата и се изчислява в реално време след като си въведете адреса за доставка. Доставката може да бъде извършена и със Econt като съще се изчислява в реално време и е приблизително два пъти по-висока от цената на доставката със Speedy. Можете да напишете допълнителни инструкции към магазина в полето за коментар, ако имате някакви въпроси и коментари /например данните на фирмата при необходимост от фактура на фирма/. Натискате бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ
 4. Избирате начин на плащане, в момента възможните начини са по банков път, на лизинг с BNPmPariBa, на лизинг с TBIBank и с наложен платеж на куриера. Натискате бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ
 5. На този последен етап от поръчката виждате всички необходими данни за нея - какви и колко гуми сте поръчали - тяхната стойност, както и стойността на доставката. По този начин се формира и цялата стойност която ще заплатите на при доставката. Последното което трябва да направите за да завършите вашата поръчка е да натиснете бутона ПОТВЪРДЕТЕ ПОРЪЧКАТА.
 6. Ако всичко е наред вие виждате екрана за автоматично потвърждение на успешното създаване на вашата поръчка. В същото време ще получите автоматичен отговор/писмо/ на вашия имейл адрес който коректно сте задали при вашата регистрация. В това писмо ще видите цялото състояние на Вашата поръчка - № на поръчката, данни за човека направил поръчката, данни за плащането и доставката, както и за поръчаните продукти и тяхната стойност.

 

4. Обработка на поръчката.

За да бъде вашата поръчка обработена вие трябва да получите потвърждение по телефона от наш служител.

 • - За поръчки направени до 15:00 часа в работни дни от петък до събота ще получите потвърждение за стартиране на поръчката и срок на доставка на гумите в рамките на същия работен ден;
 • - За поръчки направени след 15:00 часа и такива направени в почивни дни, ще получите потвърждение за стартиране и срок на доставка на гумите в рамките на следващия работен ден.

​Договорът за доставка на поръчаните от Вас стоки, се смята за сключен след като получите потвърждението по телефона от наш служител.

 

5. Срок за доставка: 

Срокът за доставка е посочен за всеки продукт който вие поръчвате. Той може да бъде до 2 работни дни за автомобилни гуми налични в складовете на територията на България, и до 10 работни дни за доставка на гуми намиращи се в складове на територията на Европейския съюз извън България.

Срокът на доставка тече след получаване на потвърждението по телефона от наш служител.

На всеки един етап от обработката на поръчката Вие получавате по имейла, информация за нейното състояние и статус. При изпращането на гумите, ние записваме в състоянието на Вашата поръчка номера на товарителницата и куриерската служба с която ги изпращаме. От този момент нататък гумите се намират в куриера и Вие можете да правите справка при него за местоположението на Вашата пратка.

 

6. Как да платим: 

 1. Плащане по банка след като получите потвърждение за наличностите и срока на доставка по телефона можете да извършите плащане по банка

Банкова сметка по която се превежда:

Еурокатена ЕООД

​ТБ “Алианц България” АД

ФЦ Дунав Пловдив 

BIC: BUINBGSF

IBAN BG76BUIN70091021582010 

След като пристигнат парите по банковата сметка, се изпращат гумите.

 1. Плащане с наложен платеж на куриера- плаща се при получаването на гумите след като се убедите, че това са вашите гуми - плащате сумата на куриера и получавате гумите.
 2. Плащане на лизинг с BNP PariBa  и TBIBank – Вашите данни за лизинга се изпращат към съответните банки които извършват необходимите проучвания за одобрение и Ви изпращат да подпишете съответния договор, след съответното Ви одобряване. След подписването му ни от съответната банка ни уведомяват за това, и накрая ние Ви изпращаме гумите.
 3. Плащане с дебитна или креднитна карта – при тези разплащания системата ви прехвърля към защитено разплащане на Борика за да попълните необходимите реквизити.

 

7. ДОТ на гумите: 

ДОТ-а на гумите е индивидуален показател за всяка една гума и показва кога е произведена гумата. По всички европейски стандарти гуми до 3 години се приемат за нови гуми. Поради тази причина всички гуми които се предлагат в електронния магазин със срок на доставка 10 работни дни са със ДОТ не по-стар от 2 години, освен ако изрично не е посочен конкретен по-стар ДОТ.

Когато срока на доставка на гумите е 2 работни дни важи същото правило, гумите са със ДОТ не по-стар от 3 години. Когато гумите са с по-стар ДОТ от три години съответните гуми се отнасят в графата на промоция и са със съответните намалени цени.

8. Как да си запазим час за монтаж в сервиза на Еурокатена

Запазването на час за монтаж на автомобилни гуми в сервиза на Еурокатена ЕООД в Пловдив бул.България 6А може да стане по един от следните начини.

8.1 Онлайн като посетите линка за запазване на час запази час

8.1 Или като позвъните на контактните телефони на сервиза на Еурокатена ЕООД

Адрес: бул. "България" №6А, гр. Пловдив 4000
Телефони:+359 32 960 040,  +359 32 960 041
Мобилни:+359 884721158,  +359 884721136

 

TEST