Toyo Observe S944 - нови зимни гуми Аутопромотек 2019

Toyo Observe S944 - нови зимни гуми Аутопромотек 2019

     По случай първото си участие на Autopromotec 2019 в Болоня, Toyo Tyres направи анонс на новата си зимна гума наречена Observe S944 с насочен протектор. Тази нова зимна гума се възползва от развитието на технологията Nano Balance, за да се постигне най-високи нива на сцепление на мокро.

    Toyo Observe S944 – зимни гуми с насочена шарка на протектора, предназначени за използване в леки автомобили в меки зимни климатични условия. Те се характеризират с надеждност на сцеплението на заснежените пътища и стабилност на управлението на мокра повърхност. В същото време те притежават необходимия комфорт на шофиране и възможност за оптимизиране на разхода на гориво.

     Toyo Observe S944 са фрикционни зимни гуми и бяха представени на изложението Autopromotec 2019, където представители на марката посочиха, че тези зимни гуми ще бъдат на разположение на дилърите от началото на 2020 година. Модела Toyo Observe S944 е предназначен да замени зимните гуми Snowprox S943.

     Благодарение използването на технологията Nano Balance, по време на фазата на разработване на модела, инженерите са успели да създадат иновативна каучукова смес, която заедно с добре развитата протекторна дренажна система, позволява на Observe S944 да осигури най-високо ниво на производителност и сцепление на мокър асфалт.

     Многопосочните триизмерни ламели увеличават блоковата твърдост на протектора. А това от своя страна води до подобряване на сцеплението върху пътищата при зимни условия.