Kumho пуска нова всесезонна гума Solus 4s ha32 на пазара през 2020г

Kumho пуска нова всесезонна гума Solus 4s ha32 на пазара през 2020г

Очаква се новата всесезонна гума Solus 4S HA32 да се появи на пазара във Европа през есента на 2020 година. Още при официалната премиера на гумата тя беше удостена със наградата на Red Dot Design Award 2020, която се смята за една от най-престижните награди в света в областа на промишления дизайн. Създадена през 1955 г., Red Dot Design Award е една от трите най-добри световни награди за промишлен дизайн, освен Germany’s International Forum Design и US’ International Design Excellence Award.

Новата всесезонна гума на Kumho Solus 4S HA32 е специално проектирана да отговаря на европейските пътни условия и предлага отлично спиране (с 15% повече от това на предходния модел Kumho Solus 4S HA31) и стабилност при шофиране през цялата година. Новата каучукова смес на протектора и актуалния V-образен протекторен дизайн осигуряват максимално добри характеристити при шофиране както на мокри, така и на сухи пътища, докато триизмерните му самозаключващи се ламели гарантират еднакво впечатляваща работа както при дъжд, така и в киша и снежни условия.

Страничната стена на всесезонната гума разполага с международно признатата маркировка за целогодишно използване, за да напомня на клиентите за гъвкавостта на продукта. Холограмния дизайнът на страничната стена на всесезонната гума Kumho Solus 4S HA32, прави външния вид на всесезонната гума по-изтънчен и луксозен.

Първоначално всесезонните гуми Kumho Solus 4S HA32, предназначени да заместят модела Kumho Solus 4S HA31, ще се предлагат в 42 размера с диаметър на джантата от 14 до 18 цола. Като до края на 2020 г. тяхната гама ще бъде разширена с опции за 19- и 20-цолови джанти, поради все по-нарастващото търсене на SUV автомобили в Европа.