Continental - спечелете викторината на Континентал и заминете за ПРОВАНС.

Continental - спечелете викторината на Континентал и заминете за ПРОВАНС.

Ако попълните викторината на Continental и сте един от 100 те най добре представили се в нея, ще имате шанса да бъдете избран за победител. Победителя ще замине на екскурзия във Франция и ще има възможността да заведе още някой със себе си по-желание. 
     Ще бъдете част от 4 дневна екскурзия във Франция, къдете ще имате удоволствието да придобиете опит при шофирането на 12 спортни суперавтомобили оборудвани с 48 първокласни автомобилни гуми произведени по технологията BlackChili, ще шофирате повече от 300 км живописни пътища и ще имате  изключително кулинарно изживяване.

Разбери тайната на първокласното сцепление – Continental Black Chili

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Искате ли да осъществите своите автомобилни мечти? Black Chili Driving Experience Ви предлага единствена по рода си възможност да прекарате четири незабравими дни, в които не само да се наслаждавате на шофирането на спортни автомобили по живописните улици на Прованс, но и да се поглезите подобаващо в престижни хотели и бутикови ресторанти.

Честване по повод водещата роля на „Continental“ в автомобилната индустрия

Black Chili е »тайната подправка« на Continental: сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, нейното въвеждане значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Автомобилните гуми SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5, монтирани на автомобилите, които ще имате възможността да шофирате по време на събитието Black Chili Driving Experience, са особено подходящи за спортни автомобили, високопроходими SUV  и електрически модели  от най-висок клас. Всичките автомобили, включени в събитието - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 и BMW M240i, са оригинално оборудвани с автомобилни гуми Continental, което значи, че са изработени в тясно сътрудничество с автомобилния производител.

Почти всеки трети нов автомобил, произведен в Европа, е фабрично оборудван с автомобилни гуми Continental. Тъй като Continental е не просто производител на гуми, но и предоставя решения за свързаност и развлечение, както и  много дребни, но важни аксесоари, като например дюзите за миене на фарове. Компанията осъществява приблизително 75 % от целия си международен бизнес като доставчик на автомобилни части, поради което не е изненадващо, че по-голямата част от новите автомобили е оборудвана с широка палитра други продукти, произведени от Continental като амортисьори, спирачни и други системи за сигурност (ABS, ESP, AEB и т. н.).

Как да спечелите и да заминете във Франция*?

За да отпразнува водещата си роля в автомобилната индустрия и индустрията на автомобилните гуми, Continental ще заведе щастливците на събитието Black Chili Driving Experience. Сред стоте участника с най-добри резултати в куиза във всяка отделна участваща държава ще бъде избран победител, който ще отиде на събитието заедно с придружител по свой избор .

За повече информация и участие посетете www.blackchili.bg.

*Събитието ще се състои през октомври тази година или през пролетта на 2021 година, като при организацията му ще бъдат спазени всички здравни ограничения и препоръки.

Допълнителна награда за всички участници в куиза  ВАУЧЕР „CONTINENTAL“

Общи условия за ползване на отстъпка за покупка на комплект автомобилни гуми „Continental“

Ваучерът за определена отстъпка може да бъде получен само от физическо лице (ваучерът не важи за юридически лица), на възраст над 18 год. като реши куиза на интернет страницата www.blackchili.bg, и като попълни в предназначените за целта полета името, фамилията, адреса и имейла си. Освен това то трябва да приеме общите условия и да потвърди, че е запознато с данните за обработка на лични данни, публикувани на страницата www.blackchili.bg.

Как може да бъде получен ваучъра

Ваучерът за отстъпка е личен, обвурзан е със своя получател (физическото лице); личното му име (име и фамилия) и адреса му. Ваучерът е поименен и може да бъде използван само от един получател.

Получателят е длъжен да предостави верни данни за получаването на ваучера. С получаването на ваучера получателят получава правото да ползва отстъпките за покупка, както са дефинирани на самия ваучер.

 

Как може да бъде използван ваучъра

Ваучерът може да се ползва в пунктовете за продажба на фирмите, посочени на него при закупуване на комплект автомобилни гуми „Continental“ с еднакъв размер (комплектът включва 4 x „Continental“ гуми). Ако на самия ваучер са определени специални условия за ползването му (условията са написани на ваучера), ваучерът може да бъде използван само при тези условия. На ваучера също така се посочва и крайният срок за неговото ползване - прилагането на отстъпките, получени с ваучера. След изтичането на крайния срок за ползването на ваучера, той няма да бъде приет на в пунктовете за продажба и опитът за ползването му няма да бъде успешен.

Замяната на ваучера за паричната му равностойност не е възможно. Също така не е възможно паричното компенсиране на разликата в стойността на отстъпката при покупка. Ваучерът не може да се комбинира с други отстъпки. Отстъпките или кампаниите не са кумулативни, а взаимно изключващи се, освен ако не е посочено друго на самия ваучер.

Ваучерът се използва като се представи на касата в пункта за продажба, посочен на ваучера, при заплащане на стоката. Той може да бъде представен в печатен или електронен вид. За онлайн покупка трябва да бъде предоставен номера на ваучера (уникалния код), за да бъде призната отстъпката.

Валидност на ваучъра

Ваучерът важи от 01. 06. 2020 г. до 31. 10. 2020 г. или до изчерпване на наличните количества/анулирането му.