Блог

Auto Express тест летни гуми за SUV автомобили - 2019г

Auto Express тест летни гуми за SUV автомобили - 2019г Група експерти от британското издание на Auto Express са извършили тестове с осем комплекта летни гуми с размер 235/50 R18, за да определят кои от тях биха били най-добрият избор за градски SUV автомобил.
Прочети още...

Auto Motor und Sport тест на зимни гуми 215/55 R17 за компактни SUV автомобили 2019

Auto Motor und Sport тест на зимни гуми 215/55 R17 за компактни SUV автомобили 2019 Кои са най-добрите зимни гуми за компактните SUV автомобили?  Тук става на въпрос не за тежките 4x4 SUV автомобили а за тези компактни автомобили които обикновенно са само с предно предаване от типа на Opel Mokka, Seat Ateca или VW T-Roc. Тези опитомени SUV автомобили от класа на Golf са градски чеда и едва ли имат големи проблеми при движението си там. Но те могат да срещнат затруднения при студените и заледени зимни пътища. Добрите зимни гуми ще им помогнат да продължат да се движат и при тези тежки зимни условия и то без да имат нужда от задвижване 4x4. Но кои зимни гуми ще им помогнат най-добре дасе справят с това предизвикателство?Auto Motor und Sport тест на зимни гуми 215/55 R17 за компактни SUV автомобили 2019
Прочети още...

AutoBild тест зимни гуми 2019/2020 в размер 225/45R17 - подборен кръг

AutoBild тест зимни гуми 2019/2020 в размер 225/45R17 - подборен кръг Ауто Билд публикува резултатите от подборния кръг за тестове на зимни автомобилни гуми за 2019г.  В тестовете са използвани 53 марки зимни автомобилни гуми в размер 225/45R17 – едни от най-продаваните автомобилни гуми за автомобили в компактния клас. Гумите за тестовете са закупени анонимно от различни магазини и складове. В тестовете са включени и новите модели зимни гуми за сезон Goodyear Bridgestone Blizzak LM005р UltraGrip Performance+ (Plus), Nokian WR Snowproof, а също така и дебютиращите в теста зимни гуми Michelin Alpin 6 /коите се появиха на пазара в края на миналата година/.
Прочети още...

Bridgestone Blizzak LM005 нова зимна гума за сезон 2019/2020

Bridgestone Blizzak LM005 нова зимна гума за сезон 2019/2020 Зимни гуми без шипове разработени в размери както за леки автомобили така и за SUV Автомобили. Гумите са нова разработка и ще се появят на пазара в началото на зимен сезон 2019/2020г. Гумите са предназначени да вдъхнат увереност на шофьорите при шофиране на мокри пътища, сняг и лед, осигурявайки безопасност и контрол над автомобила дори и при сложни пътни условия.
Прочети още...

COOPER DISCOVERER ALL SEASON - нова всесезонна гума от Купър за сезон 2019/2020

COOPER DISCOVERER ALL SEASON - нова всесезонна гума от Купър за сезон 2019/2020 COOPER DISCOVERER ALL SEASON Всесезонна гума за SUV и леки автомобили от Cooper. Проектирана да осигурява надеждно сцепление при всички метеорологични условия през цялата година. Разработена в Европа специално за европейските пътища, новата всесезонна гума Discoverer All Season се предлага в широка гама от размери. Гумата е предназначена и за тежки алпийски зимни  метеорологични условия, затова е маркирана на страничната си стена със символа три снежни планински върха със снежинка (3PMSF). Discoverer All Season предлага високи нива на сцепление в широк температурен диапазон, благодарение на използването на най-новата всесезонна технология за смесване на силициев диоксид и каучук.
Прочети още...

Goodyear Ultragrip 9+ - нова зимна гума за сезон 2019/2020

Goodyear Ultragrip 9+ - нова зимна гума за сезон 2019/2020 Goodyear UltraGrip 9+ (Plus) – зимна гума без шипове предназначена за европейските пътища, повишаваща безопасността при пътуване при зимни условия. Тези гуми се характеризират с е ефективно спиране на заснежени пътни настилки, висока устойчивост на аквапланинг, и също така с добра маневреност на сух асфалт. Нова зимна гума за 2019 година. Зимните гуми  Goodyear UltraGrip 9+,  са предназначени за компактни автомобили и притежават подобрени характеристики на сряг в сравнение с предходния модел UltraGrip 9. При това дизайна на протектора е останал същия, както и на базовия модел, а измененията се отнасят до каучуковата смес на протектора.
Прочети още...

Goodyear UltraGrip Performance Plus - нова зимна гума за сезон 2019/2020

Goodyear UltraGrip Performance Plus - нова зимна гума за сезон 2019/2020 Новата зимна гума на Goodyear UltraGrip Performance + (Goodyear Ultra Grip Performance Plus) е подобрена версия на зимната гума UltraGrip Performance Gen-1, която е получила от предшественика си дизайна на протектора и с нова оптимизирана каучукова смес, която подобрява поведението им по зимните пътища. Модела е нов за сезон 2019/2020
Прочети още...

Hankook уличени от KFTC в прилагането на некоректни търговски практики

Hankook уличени  от  KFTC в прилагането на некоректни търговски практики Корейската комисия за справедлива търговия (KFTC), наложи санкционира Hankook Tire & Technology, която е определила минималното ниво на крайните продажни цените за гуми, които доставя на своите търговци на дребно. Компанията е била глобена с 99 472 долара (117 милиона корейски вони) за нарушаване на закона за лоялна конкуренция.
Прочети още...

Nokian WR SnowProof- нова зимна гума за 2019г

Nokian WR SnowProof- нова зимна гума за 2019г Nokian WR SnowProof Край на тревогите по зимните пътища Нова Премиум зимна гума за леки автомобили от Нокиан за 2019г Новият водещ продукт на изобретателя на зимната гума Нокиан, е майсторска комбинация от арктически опит и дълбоко разбиране на алпийската зима. Насладете се на пълен контрол, превъзходна зимна безопасност и балансирано усещане за шофиране при всякакви условия от снега до киша и мокро.
Прочети още...

Toyo Observe S944 - нови зимни гуми Аутопромотек 2019

Toyo Observe S944 - нови зимни гуми Аутопромотек 2019 По случай първото си участие на Autopromotec 2019 в Болоня, Toyo Tyres направи анонс на новата си зимна гума наречена Observe S944 с насочен протектор. Тази нова зимна гума се възползва от развитието на технологията Nano Balance, за да се постигне най-високи нива на сцепление на мокро.
Прочети още...
Показва 1 до 10 от 95 (10 страници)