Блог

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 - трета генерация всесезонни гуми вече на пазара през 2020г

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 - трета генерация всесезонни гуми вече на пазара през 2020г През април 2020 г. започнаха продажбите на два модела нови всесезонни гуми на Goodyear в европейските страни. Всесезонните гуми за леки автомобили Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 ще се предлагат в 21 размера за джанти от 14 до 19 цола, докато всесезонната гума за SUV автомобили Gen-3 Goodyear Vector 4Seasons първоначално ще се появи на пазара само в седем размера.
Прочети още...

Goodyear пусна на пазара нова лятна гума EfficientGrip Performance 2

Goodyear пусна на пазара нова лятна гума EfficientGrip Performance 2 Goodyear обяви старта на продажбите на първите размери на новия модел летни гуми Goodyear EfficientGrip Performance 2.
Прочети още...

Hankook Vantra ST AS2 RA30 - нова всесезонна гума за сезон 2020г за ванове и микробуси

Hankook Vantra ST AS2 RA30 - нова всесезонна гума за сезон 2020г за ванове и микробуси Hankook Vantra ST AS2 RA30 Многофункционална гума за микробуси за надеждно шофиране при всякакви метеорологични условия. Нова всесезонна гума за микробуси и ванове за сезон 2020г.  Маркировката 3PMSF гарантира безопасно шофиране през всичките четири сезона, с впечатляващи характеристики на сняг и лед, както и комфортно шофиране през лятото Hankook Vantra ST AS2 RA30 - универсални всесезонни гуми за микробуси, които се появиха в асортимента на южнокорейската марка през 2019 година. Те са създадени, за да гарантират безопасно шофиране при всякакви метеорологични условия, поради което се характеризират със стабилност на управлението и ефективно спиране върху сняг, сух и мокър асфалт, нисък разход на гориво, както и висока устойчивост на износване и дълъг експлоатационен живот. Гумите Hankook Vantra ST AS2 RA30 заменят гумите Hankook Radial RA10. Редица подобрения, направени от разработчиците на дизайна на протектора, оказват положително влияние върху поведението на Vantra ST AS2 по мокри и заснежени пътища.
Прочети още...

Nexen N'Fera Primus - нова лятна гума появява се на пазара в началото на 2020г

Nexen N'Fera Primus - нова лятна гума появява се на пазара в началото на 2020г Ултра високопроизводителни летни гуми с асиметричен дизайн на протектора, създадени специално за използване в спортни автомобили. Те се характеризират с ефективно спиране и стабилност на управлението при всякакви метеорологични условия на летния период, както и комфорт при шофиране. Гумите са нов модел за летния сезон на 2019 година.
Прочети още...

Pirelli P7- P7C2 - нова модификация за 2020г на лятната гума на Пирели - Pirelli P7

Pirelli P7- P7C2 - нова модификация за 2020г на лятната гума на Пирели - Pirelli P7 Pirelli пуска нова версия на популярния летен висококачествен модел гуми Pirelli Cinturato P7, който се превърна в първата италианска гума за леки автомобили с технология Green Performance, осигуряваща екологичност, комфорт и безопасност на всяка пътна настилка, използвайки най-модерните материали, структура и протектор.
Прочети още...

Uniroyal RainSport 5 - нова лятна гума за сезон 2020 вече на пазара

Uniroyal RainSport 5 - нова лятна гума за сезон 2020 вече на пазара Uniroyal RainSport 5 - представени през 2019 г. и появяващи се на пазара в началото на 2020г, са летни асиметрични гуми от много висок клас , които поради високата си устойчивост на аквапланинг и надеждно сцепление върху мокри повърхности, са наречени RainSport. Те са позиционирани като надеждно спортно решение за различни класове автомобили и SUV.
Прочети още...

Дебица с нова лятна гума за сезон 2020 Presto HP2

Дебица с нова лятна гума за сезон 2020 Presto HP2 Полската Debica, която е част от американския концерн Goodyear Tire & Rubber от 1995 г., не изостава от компанията-майка като подготвя за предстоящия летен сезон пускането на редица нови продукти, един от които е новата високопроизводителна лятна гума Debica Presto HP2 за автомобилите среден клас средни автомобили.
Прочети още...

Класация за 2018 г, на специализираното издание Neue Reifenzeiting (NRZ), за най-големите производители на гуми

Класация за 2018 г, на специализираното издание Neue Reifenzeiting (NRZ), за най-големите производители на гуми

Немското издание на Neue Reifenzeiting (NRZ) публикува класацията на най-големите производители на гуми за 2018 година. Прогнозираните по-рано промени в горната част на гумата Olympus не се случиха, но шестото и деветото място промениха собствениците си. Във втората десет - почти непроменена, с изключение на една индийска компания, която изпреварва две линии за една година.

Прочети още...

Най-добрите летни гуми за 2019г

Най-добрите летни гуми за 2019г Един от решаващите фактори при закупуването на нов комплект летни гуми, за част от собствениците на автомобили, са сравнителни тестове. Ето защо много специализирани издания и организации за тестване в началото на всеки сезон провеждат тестовете си, въз основа на резултатите от които определят най-добрите гуми в определен размер. До края на април се публикуват повечето от летните тестове за гуми, което означава, че вече е възможно да се направи обобщение на резулатите, а отделните тестове, които ще бъдат публикувани по-късно, няма да повлияят на общата картина.
Прочети още...

Новата лятна гума EcoContact 6 на Continental влиза в масово производство

Новата лятна гума EcoContact 6 на Continental влиза в масово производство Continental EcoContact 6 Нова лятна гума за леки автомобили от средния и висок клас появява се в началото на зимния сезон 2018г Ключови предимства на лятната гума Continental EcoContact 6 Използваната каучукова смес GreenChili в новата лятна гума за леки автомобили осигурява 20% по-голям пробег и 15% по-ниско съпротивление при търкаляне Прецизна работа, високо сцепление с къси спирачни дистанции Първите гуми вече одобрена от 12 производители на автомобили в средния и горния клас
Прочети още...
Показва 1 до 10 от 114 (12 страници)