Лятна гума 275/55 R19 111V TL SP SPORT MAXX FP  DOT0912 MO  от DUNLOP за 4x4/SUV автомобили
70db

Лятна гума 275/55 R19 111V TL SP SPORT MAXX FP DOT0912 MO от DUNLOP за 4x4/SUV автомобили

  • Производител: Dunlop
  • Модел: SP SPORT MAXX
  • Наличност: 5
  • Доставка: 2 работни дни
169.71лв. 392.03лв. без ДДС: 169.71лв.
на 12 вноски по 15.84 лв.

Dunlop SP Sport Maxx

Изключителни характеристики. Максимално удоволствие от шофирането

Това което търсите от вашите гуми е - адекватно спиране, отлично сцепление и точно подчиняване от страна на гумите на волана даже и в екстремни скоростни ситуации. Всичко това могат да ви осигурят само състезателни гуми, които да могат да работят на предела на възможностите на вашия автомобил.

Благодарение Дънлоп, тези характеристики ви се предоставят чрез разработените от тях гуми SP Sport Maxx!

Отлична управляемост на сух път, стабилност при високи скорости, отлични показатели на ускорение и сприране.

Новите гуми SP Sport Maxx, благодарение на уникалните разработки използвани при тяхното производство, осигуряват на вашия автомобил съвъшенни характеристики за шофиране.

Ключови предимства:

  • - Мултирадиусния протектор осигурява равномерно разпределение на налягането на автомобила в мястото и по-голяма площ на контакта на гумата с пътя, което осигуравя превъзходна управляемост на суха настилка без ущърб на управлението на мокро.

  • - Двонйните водоотвеждащи блокчета служат за премахване на водата от мястото на контакт на гумата с пътя от двете страни на гумата. В резултат на това се постига отлична устойчивост и управляемост на мокрър път и висока устойчивост на аквапланинг.

  • - Твърдото непрекъснато централно ребро на протектора, ефективно предава двигателните сили и осигурява устойчивост и отлична управяемост при високи скорости.

  • - 5-зоновия протектор със специфично изместване и разположение на блокчетата има много ниски нива на вътрешния и външен шум и предоставя отличен комфорт.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър