265/70 R17 121Q TL DISCOVERER S/T MAXX RWL
76db

265/70 R17 121Q TL DISCOVERER S/T MAXX RWL

 • Производител: Cooper
 • Модел: DISCOVERER S/T MAXX
 • Наличност: 20
 • Доставка: 10 работни дни
312.18лв. без ДДС: 312.18лв.
 • 12 вноски по 29.76лв. от БНП Париба Лични Финанси
 • Кредитен модул TBI Bank 19.68

  Вземи само за 29.14 лв.

  12 x 29.14 лв.

  Cooper DISCOVERER S/T MAXX

  Всесезонна гума на Купър предназначена за офф роуд и 4х4 автомобили

  Ключови характеристики:

  Армирана конструкция на каркаса: Доказалата се конструкция на трислоен армиран карка на Cooper допринася за ударо устойчивостта на модела Discoverer S/T Maxx чрез добавяне на допълнителна издръжливост в страницата и протекторната част на гумата. Уникално разположените под определен ъгъл платове в конструкцията на гумата, поглъщат и помагат за разсейването на силите от удара върху гумата които биха я наранили при движението в тежки условия на движение извън пътя.
  Хибридна 4-5 реброва шарка на протектора: Променливата 4-5 реброва протекторна шарка дава мощен вид на гумата, ката осигурява подобрени характеристики при движение извън пътя в силно пресечени терени.
  Асиметрична двойно обърната шарка на протекора и част от страницат: Асиметричната и двойно изрисувана и обърната шарка продължаваща и в страницата на гумата помага за намаляване на задържането и пробиването от камъни, като подобрява устойчивостта на протектора на срязване от ситната каменна настилка котято се използва при изграждането на офф роуд пътища.
  Ребра за изхвърляне на камъчета: Стратегически разположени ребра в страничните канали на протектора които подпомагат изхвърлянето на камъчета и усойчивост на срязване.
  Канали и предпазни ребра: Непрекъснати предпазни бразди, стратегически разположени в горната част на страничната стена на гумата, които отклонявата външните обекти и осигуряват увеличена устойчивост на износване и нараняване в трудни, неравни терени.
  Имат символ M+S и възможност за поставяне на шипове

  Cooper-Discoverer-ST-Maxx-Large-Tread-ElementsГолеми протекторни елементи и блокчета:

  Широката повърхност на протекторните елементи осигурява положително сцепление и равномерно износване и отлични характеристики за движение извън пътя.

   

  Silica Tread

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър