Зимна гума 235/60 R18 107H TL WINTERCRAFT WS71 XL  от KUMHO за 4x4/SUV автомобили
72db

Зимна гума 235/60 R18 107H TL WINTERCRAFT WS71 XL от KUMHO за 4x4/SUV автомобили

  • Производител: Kumho
  • Модел: WINTERCRAFT WS71
  • Наличност: 1
  • Доставка: 10 работни дни
182.57лв. без ДДС: 182.57лв.
на 12 вноски по 17.04 лв.

Kumho WinterCraft WS71

Зимни гуми без шипове с асиметричен дизайн на протектора представени пред широката публика през есента на 2017г. Тези зимни гуми на Kumho са създадени за да повишат нивото на беопасност по зимните пътища в сравнение със зимните автомобилни гуми на Кумхо от предходни модели, при което в дизайна на тази зимна гума са немерили отражение актуалните съвременни новости и технологии.

В моделната гама на зимните гуми Kumho WinterCraft WS71 ще замени зимната гума Kumho I*Zen RV KC15, чието произвоство е започнато още през 2007 година. Ако се сравни протекторния дизайн на двете зимни гуми, то трябва да се отбележи, че в зимната гума Kumho WinterCraft WS71 протекторния дизайн е изключително модерен и съвременен и ако се съди по плътността на 3D ламелите новия модел ще осигури по-добра динамика на потегляне и спиране на зивни настилки и подобрена стабилност на управлението на сухи и мокри пътни настилки.

Зимната гума WinterCraft WS71, е предназначена както за автомобилите от висок клас така и за SUV и 4х4 автомобили, в протекторния дизайн на която ярко се откроява асиметрията, което гарантира много добра устойчивост на сухи и мокри пътни условия. Зигзагообразните канали на протектора увеличават ефективността са спиране на заснежени и мокри пътни настилки.

Използваните триизмерни ламели подобряват управляемостта на автомобили и помагат за намаляването наспирачни я път за сметка на осигуряване на необходимата плътност и твърдост на протекторните бокчета при дефрмиращите натоварвания. Здравия борт на зимната гума  Kumho Winter Craft WS71 намалява опасността от изплъзване на ръба на гумата извън джантата като осигуряват сигурния захват между тях.

Индикатора на износвана, който при новия модел е във формата на пясъчен часовник, позволява на шофьорите самостоятелно и лесно да контролират износването на протектора. Когато пясъка от пясъчния часовник изчезне, това показва, че зимната гума Kumho WS71 WinterCraft вече не е в състояние да осигури нужната безопаснист и е време за нейната смяна.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър