Зимна гума 235/60 R17 102H TL DISCOVERER WINTER от COOPER за 4x4/SUV автомобили
69db

Зимна гума 235/60 R17 102H TL DISCOVERER WINTER от COOPER за 4x4/SUV автомобили

  • Производител: Cooper
  • Модел: DISCOVERER WINTER
  • Наличност: 20
  • Доставка: 10 работни дни
167.22лв. без ДДС: 167.22лв.
на 12 вноски по 15.61 лв.

COOPER DISCOVERER WINTER

Зимна гума от Cooper с посока на протектора предназначена за зимна експлоатация на SUV автомобили. Гумата има предпазен борт на джантата.

Ключови характеристики и предимства на зимната гума COOPER DISCOVERER WINTER:

Каучукова смес на протектора с високо съдържание на силициев двуокис /силика/ : Позволява превъзходно сцепление на сняг, кал и мокра нистилка дори при ниски температури.

Протекторен дизайн с посока за подобрени характеристики: осигурява по-сцепление на сняг, кал и мокри настилки, което позволява ефективно изхвърляне на водата от мокри повърхности.

Micro-Gauge ™ 3D ламели: Позволява вътрешното заключване на ламелите, осигурявайки поддържането стабилността на протектора при натоварване и контролира генерираното количество топлина, което подобрява маневреността и пробега.

Патентована технология "Snow Groove" за периферните канали: Увеличава капацитета на задържане на снега, като по този начин подобрява сцеплението при движение по сняг. триене "сняг" в "сняг"

Защита на фланеца на джантата: Помага да се предотврати повреждането на дажната при страничните удари, когато колелото се приближи до бордюра на тротоара.

Маркировка три снежни върха със снежинка: Показва че гумата е одобрена за използване при тежки снежни условия.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър