Зимна гума 235/55 R19 105V TL WINGUARD SPORT 2 XL  от NEXEN за леки автомобили
70db

Зимна гума 235/55 R19 105V TL WINGUARD SPORT 2 XL от NEXEN за леки автомобили

  • Производител: Nexen
  • Модел: WINGUARD SPORT 2
  • Наличност: 3
  • Доставка: 10 работни дни
222.20лв. без ДДС: 222.20лв.
на 12 вноски по 20.74 лв.

Nexen WinGuard Sport 2

Зимни гуми за леки автомобили с посока и без шипове, разработени от корейския производител на автомобилни гуми специално за Европейския пазар. Този модел зимна гума е нов за зимния сезон 2017/2018, и е предназначен за повишена безопасност на мокри и заснежени пътища при меки зимни условия.

Зимната гума Nexen WinGuard Sport 2 идва да замение модела Nexen/Roadstone Win Guard Sport който е първото поколение и е влязла в производство от 2011 година.

При сравнението на тези две поколения зимни гуми веднага се набива на очи изцяло новия протекторен дизайн на протектора. Асиметричния дизайн на гумата е отстъпил място на добрия и проверен с годините симетричен дизайн.

Зимните гуми Nexen WinGuard Sport 2 са проекирани така, че да удоволетворят потребностите на собствениците на спортни автомобили. Те се отличават с отлична маневреност и предсказуемо поведение на пътя, което при движение по замръзналите зимни пътища е безспорно предимство.

Симетричния дизайн с посока на гумата увеличава надеждността на контакта и със снежната покривка, а също така и с мокри и сухи пътища. Голямото количество триизмерни ламели и петстъпковата конфигурация на блокчетата водят до повишена стабилност на управлението върху сняг и заледени пътни участъци.

Увеличените със 17% зацепващи ръбчета, в сравнение със своя предшественик осигурява висока безопасност при произволни зимни условия. Каучуковата смес на протектора обогатена с въглероден диоксид /силика/, подобряват сцеплението при мокри условия на пътя, а също така помагат за удължаването живота на зимната гума в съчетание с включените в каучуковата смес съвременни полимери, помагащи за поддържането на еластичността на гумита при ниски температури.

В допълнение към 25 размера които ще бъдат пуснати на пазара през 2017 г,  за следващата година от Нексен тайърс разработват допълнително още 12 размера от тези гумио.

Този модел зимна гума може да бъде видян и под името Roadstone WinGuard Sport 2, защото Roadstone е подмарка на Нексен.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър