Лятна гума 225/70 R16 107T TL ROTIIVA AT XL  3PMSF  от NOKIAN за 4x4/SUV автомобили
72db

Лятна гума 225/70 R16 107T TL ROTIIVA AT XL 3PMSF от NOKIAN за 4x4/SUV автомобили

  • Производител: Nokian
  • Модел: ROTIIVA AT
  • Наличност: 20
  • Доставка: 10 работни дни
194.90лв. без ДДС: 194.90лв.

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 23.60 лв.

9 x 23.60 лв.

на 12 вноски по 18.19 лв.

Nokian Rotiiva AT

Енергична дълготрайност

     Новата гума Nokian Rotiiva AT (All Terrain) позволява ефективно придвижване както на пътя така и извън него. Тази здрава, специално създадена гума гарантира оптимални характеристики, без компромис по отношение на безопасността и комфорта при пътуване. Тя е разработена за SUV и 4x4 автомобили и допълва серията от гуми на Nokian подходяща за всякакви пътища.

Stabilizers_More_driving_stability_and_handling

    Rotiiva AT е отлична за движение на асфалтови пътища, както и на пътища покрити с чакъл, но също така се справя и с леки офф роуд терени. Здравата структура  и специфичната, устойчива на срязвания каучукова смес на протектора осигуряват осигуряват на гумата дълъг експлоатационен живот при използване с тежки джипове. Цялата гама от произвеждани размери е предназчачена за лекотоварни автомобили, големи SUV и пикапи.

     Агресивния протекторен дизайн, и по-специално неговите широки полирани канали, осигуряват максимално сцепление и управление при бързо променящите се условия през лятото. Благодарение на уникалния протекторен дизайн, гумата притежава самопочистващи свойства и се движи лесно по меки настилки /напр. пясък/.

 

Cooling_ribs-Increased_durability.

Стабилност при пътуване

     Гладкото, плавно управление се подсилва от стабилизаторите на централното ребро на протектора, което осигурява твърдостта на гумата. Шофьора усеща това по отличната стабилност при пътуване и бързата реакция на волана. Тази по-голяма стабилност се осигурява от добавените 3D ламели, които актовно заключват блокчетата при контакт с пътната настилка. Така силно нарязаните блокчета се подкрепят взаимно, и по този начин ненужното движение на грайфера се ограничава и по този начи се подобрява управляемостта на автомобила.

     Охлаждащите ребра в раменната част удължават експлоатационния живот на гумата Rotiiva AT, която е гума движека се по лоши пътища и постоянно променящи се условия. Ниското ниво на генерираа топлина намалява износването, осигурява комфортно пътуване и удължен пробег на гумите.
 

Stone_ejectors._More_safety_longer_operating_life

   Изхвъргачите на камъни разположени в дъното на каналите, намаляват до минимум проникването на остри камъни и нараняване на гумата. Тези изхвъргачи като цяло удължават живота на гумата, като я предпазват от наранявания, особенно при движение по неравни пътища

 

 

 

 

Driving_Safety-Indicator_(DSI)-More_safety.

Изработени със стил, осигуряващи безопасност

     Странините стени на тези атрактивни гуми изглеждат по различен начин. Това ви позволява при монтаж да избирате каква визия да придадете на автомобила: по-внушителен външен вид за off-road терени, или по-голяма стилност и привлекателност за движение по пътя. Nokian са патентовали специален индикатор за износването на гумата / Driving Safety Indicator/ разположен на самия протектор който подобрява безопасността и комфорта при пътуване със своето лесно отчитане.

     Тези здрави и стабилни гуми се предлагат за продажба на всички основни пазари от пролетта на 2012г..

Ключови характеристики на гумите:

  • Стабилна гума с висока производително както на пътя така и извън него

  • Агресивния протекторен дизайн гарантира изключително управление
  • Здрава стабилна конструкция с устойчив на наранявания протектор.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър