225/60 R18 100Q TL Grandtrek SJ6
75db

225/60 R18 100Q TL Grandtrek SJ6

 • Производител: Dunlop
 • Модел: Grandtrek SJ6
 • Наличност: 12
 • Доставка: 2 работни дни
359.11лв. без ДДС: 359.11лв.
 • 12 вноски по 34.24лв. от БНП Париба Лични Финанси
 • Кредитен модул TBI Bank 19.68

  Вземи само за 33.52 лв.

  12 x 33.52 лв.

  Dunlop GRANDTREK SJ6
  зимна гума за автомобили движещи се извън пътя 4х4 . При тази гума е използвана технологията  «Digityre-II». Това позволява да се съсдават гуми отличаващисе с уникални характеристики и експлоатационни качества. 

  Специфичната форма и конструкция на гумата позволява равномерно да се разпредели товара върху протектора. Като следствие от това – гумите Dunlop Grandtrek SJ6 имат значително удължен срок на експлоатация. 
  Благодарение на увеличената контактна зона на протектора с пъту се уваличава степента на сцепление на протектора с пътя. С гумите Dunlop Grandtrek SJ6 лесно се ускорява и спира както на сух така и на мокър, заледен или заснежен път. Подобреното сцепление се дължи на използването на силициево-въглеродни примеси в каучуковата смес.
  Ламелите с оригиналната си структура ефективно итласкват снега под протектора. Освен това , уникалната технология  «каучукови микрошипове» гарантират безопасноста при движение и управление на автомобила на заледен път и в условията на силен снеговалеж.  Впечатляваща в тежки зимни условия

  Ключови предимства:

  • Сцепление в зимни условия – Поемайте уверено по най-тежките зимни пътища. Единствената по рода си смес Silica-Plus осигурява отлично сцепление и спирачна способност на мокри и заснежени повърхности. Микроскопичните шипове в шарката осигуряват здраво сцепление върху лед.
  • Голяма устойчивост на аквапланинг – Насочената форма на шарката има шест широки периферни жлеба за бързо и ефикасно изхвърляне на водата. Формата на шарката е оптимизирана, за да намали шума от гумата и да осигури по-равномерно износване.
  • Нисък шум – Разработена за автомобилните състезания смес на шарката, която осигурява високи нива на сцепление, особено на мокри пътища и при ниски температури.

  Превъзходни показатели при спиране и ускоряване; високо сцепление на мокра настилка и в студено време; слабо износване.
  Усилва връзката между гумата и джантата за по-прецизно шофиране. Подобно на сцеплението между ръката и волана, специалната система на закрепване за джантата подобрява контрола и предава отлична обратна връзка за състоянието на пътя.
  Подобрена обратна връзка за състоянието на пътя; по-голяма стабилност и прецизност.

   

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър