225/55 R17 101W TL DISCOVERER ALL SEASON XL  от COOPER за леки автомобили
70db

225/55 R17 101W TL DISCOVERER ALL SEASON XL от COOPER за леки автомобили

  • Производител: Cooper
  • Модел: DISCOVERER ALL SEASON
  • Наличност: 20
  • Доставка: 10 работни дни
177.25лв. без ДДС: 177.25лв.
на 12 вноски по 16.54 лв.

COOPER DISCOVERER ALL SEASON

Всесезонна гума за SUV и леки автомобили от Cooper. Проектирана да осигурява надеждно сцепление при всички метеорологични условия през цялата година.

Разработена в Европа специално за европейските пътища, новата всесезонна гума Discoverer All Season се предлага в широка гама от размери. Гумата е предназначена и за тежки алпийски зимни  метеорологични условия, затова е маркирана на страничната си стена със символа три снежни планински върха със снежинка (3PMSF). Discoverer All Season предлага високи нива на сцепление в широк температурен диапазон, благодарение на използването на най-новата всесезонна технология за смесване на силициев диоксид и каучук.

Ключови характеристики и  предимства на гумата

  1. МОДЕРНАТА СЪВРЕМЕННА КОНСТРУКЦИЯ НА ГУМАТА ОСИГУРЯВА ОТЛИЧНА УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗНОСВАНЕ - Издръжливата каучукова смес и съвременната конструкция на гумата осигуряват равномерна контактна повърхност със пътната настилка

  2. ПРЕВЪЗХОДНО СПИРАНЕ НА МОКРО, ОТБЕЛЯЗАН С ОЦЕНКА "B" ЗА СЦЕПЛЕНИЕ НА МОКРО ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ЕТИКЕТ - Страничните 3D ламели и канали осигуряват изключително ефективно изхвърляне на водата от контактната повърхност на гумата с пътя.

  3. ОСИГУРЯВА СЦЕПЛЕНИЕ НА ГУМАТА В ШИРОК ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН - Използването на последните съвременните всесезонни технологии за смесване на силициев диоксид и каучук осигуряват каучукова смес която доставя стецпление при различни температури на пътната настилка.

Ключови характеристики на гумата

Характеристики на суха настилка - Гумата осигурява много добро сцепление на суха настилка - оценка 4 от 5

Характеристики на мокра настилка - Гумата осигурява отлично сцепление на мокра настилка - оценка 5 от 5

Износване на протектора - Гумата осигярява дълъг пробег и живот на гумата - оценка 5 от 5

Тихо шофиране - Гумата осигурява тишина и комфорт при шофиране - оценка 4 от 5.

Работни характеристики - Как гумата реагира при шофиране на ускоряване, спиране, управляемост и в завои - оценка 5 от 5.

Характеристики на OFF ROAD - Гумата не е предназначена за офф роуд условия за движение по черни непавирани пътища, кал, пясък камъни и чакъл - оценка 0 от 5.

Постига оценка за сцепление на мокро B по Европеския етикет. Комбинацията между страничните 3D ламели и канали на гумата осигуряват ефективно изхвърляне на водата от контактното петно на гумата с пътната настилка. Самозаключващото се централно ребро също помага за намаляването на риска от възникване на аквапланинг и подпомага поддържането на курсова стабилност и реакция на волана. Оптимизираното разположение на протекторните блокчета намалява шума, който се генерира при контакта на гумата с пътната настилка и е с оценка от Европейския етикет (до 71db), а усъвършенстваната конструкция гарантира тиха и комфортна возия, която да отговаря на всички условия.

Тази изцяло нова гума е създадена да издържи и да осигури превъзходни резултати при износване. С трайните съединения и модерната конструкция, осигуряващи равномерен отпечатък, Discoverer All Season осигурява 20 процента плюс по-добър живот на гумите от утвърден конкурент, както беше показано в последните независими тестове *.

Директорът по маркетинг на Cooper Tire Europe Мичиел Крамер заяви: „Всесезонната гума Cooper Discoverer All Season е важно ново допълнение към нашата продуктова гама, тъй като всесезонните гуми стават все по-популярни и подходящи за шофьорите в Европа. Това е вълнуващо развитие за нас по отношение на увеличаването на нашето  разнообразно продуктово портфолио, предназначено да вдъхне увереност на шофьорите на пътя. гумите  са създадени да издържат всякакакви метеорологични предизвикателства."

* Резултати от независими тестове за 2018 г., извършени във Великобритания от PT & A на гуми Cooper Discoverer All Season и съпоставими гуми на водещ европейски производител на гуми на VW Golf 1.6. Търговските марки, цитирани в този документ, са интелектуалната собственост на съответните им собственици.

 

 

 

 

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър