225/55 R16 95W TL PRESTO UHP
66db

225/55 R16 95W TL PRESTO UHP

  • Производител: Debica
  • Модел: PRESTO UHP
  • Наличност: 6
  • Доставка: 2 работни дни
142.55лв. без ДДС: 142.55лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 13.30 лв.

12 x 13.30 лв.

Debica Presto UHP

Debica Presto UHP - лятна асиметрична модел на конкурентна цена, която е отличен избор за собствениците на автомобили от средния и премиум клас. Както е отбелязал производителя, гумата е предназначена за високо-производителни автомобили, за които предлага уникална сигурност при шофиране и осигурява добър пробег.

Летните Гуми Debica Presto UHP - са високотохнологични гуми фокусирани към собствениците на леки автомобили с мощни двигатели, които искат да се чувстват в безопасност, както на сухи така и на мокри пътни настилки. Presto UHP - един страхотен продукт за тези, които ценят ниския разход на гориво и дълъг пробег.

Лятната гума Presto UHP се характеризира преди всичко с много добро сцепление на мокри пътища. Специално проектираните протекторни ламели образуват голям брой режещи ръбове, които ефективно срязват водния слой при контакта на гумата с мокър асфалт.

Характерни черти на гумата:

  • Оптимизиран протектор и вътрешна структура на гумата -осигурява висока степен на надеждност и комфорт при шофиране
  • Петребрен дизайн на протектора – допринася за уверено шофиране при високи скорости
  • Асиметричен дизайн на протектора – забележително сцепление както на сухи така и на мокри настилки
  • Многобройни нарези по повърхността на протектора – осигуряват бързо и ефективно спиране
  • Плосък профил и широко контактно петно – води до равномерно разпределение на налягането в контактното петно и равномерно износване на гумата
  • Каучукова смес с високо съдържание на силика – осигурява отлично сцепление на гумата

Лятната гума Debica Presto UHP работи много добре и на сухи пътища. Асиметричния дизайн на протектора с централно ребро за оптимизирано разпределение на твърдостта, осигурява по-добра производителност при завиване.

Важно е също да се отбележи, икономическия аспект на този модел - оптималната форма и структура на гумата водят до увеличаване на контактната площ на гумата с пътната настилка и равномерното разпределение на налягането, в резултат на което Presto UHP може да се похвали с дълъг пробег. Тази автомобилна гума, за разлика от своя предшественик Debica Presto, има пет ребра на протектора. Допълнителното пето ребро осигурява уверено шофиране дори и при високи скорости.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър