225/50 R17 98V TL CELSIUS XL  3PMSF  от TOYO за леки автомобили
70db

225/50 R17 98V TL CELSIUS XL 3PMSF от TOYO за леки автомобили

  • Производител: Toyo
  • Модел: CELSIUS
  • Наличност: 7
  • Доставка: 10 работни дни
172.30лв. без ДДС: 172.30лв.
на 12 вноски по 16.08 лв.

Toyo Celsius

Нова всесезонна гума за сезон 2018 на Тойо предназначена за леки автомобили от нисък и среден клас.

Новата всесезонна гума Toyo Celsius е най-умният избор на гуми за целогодишен комфорт и безопасност.

Удължената мобилност при ниски температури означава, че когато времето се променя, гумите ви също трябва да се променят. Всесезонната гума Toyo Celsius предоставя контрол върху снежни или мокри пътища за широк спектър от малки автомобили и такива от среден клас.

Иновативните компоненти са съчетани по такъв начин, че да осигурят изключително разнообразна производителност за непрекъснато безопасно шофиране независимо от атмосферните условия. Новата всесезонна гума Toyo Celsius е разумният избор за интелигентните шофьори.

Ключови характеристики и предимства на новата всесезонна гума NEW Toyo Celsius

  • ПРОМЕНЛИВА ПЛЪТНОСТ НА ЛАМЕЛИТЕ - Променлива гъстота на ламелите - във вътрешната част на протектора: Висока плътност на ламелите за осигуряване на отлично сцепление на задвижване върху лед и сняг. Външна част на протектора: Ниска плътност на ламелите за да се осигури необходимото сцепление на мокри и сухи настилки.

  • СНЕЖНИ НОКТИ - Снежните нокти подобряват сцеплението на гумата при преодоляване на дълбок сняг. Подобряват блоковата твърдост на протектора за по-добро сцепление на сняг и лед.
  • КАНАЛИ ЗА КИША - Каналите за киша подобряват изхвърлянето на кишата като подобряват сцеплението на всесезонната гума при киша и сняг.
  • ВЪЛНОАБРАЗНИ ЛАМЕЛИ - Вълнообразните ламели намаляват неравномерното износване на протектора, и осигуряват спокойно и тухи пътуване. Подобряват спирането на покрити със сняг, вода и лед пътни настилки.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър