215/75 R16 116R TL AGILIS ALPIN
71db

215/75 R16 116R TL AGILIS ALPIN

 • Производител: Michelin
 • Модел: AGILIS ALPIN
 • Наличност: 20
 • Доставка: 2 работни дни
310.38лв. без ДДС: 310.38лв.
 • 12 вноски по 29.59лв. от БНП Париба Лични Финанси
 • Кредитен модул TBI Bank 19.68

  Вземи само за 28.97 лв.

  12 x 28.97 лв.

  MICHELIN Agilis Alpin

  Зимна гума за всички лекотоварни автомобили
  За професионалните потребители. MICHELIN Agilis Alpin е по-сигурна при всички зимни условия, както и по-икономична и по-здрава
  Оригинална протекторна шарка с широко отворените блокчета, разположени по рамената на гумата (създадена на базата на автомобилите 4x4), за по-добра подвижност на заснежени терени.
  Технологията MICHELIN Durable Contact Patch, заимствана от гумите за тежкотоварни автомобили:
  по-голямо и по-квадратно контактно петно + 27 % повече каучук върху пътната настилка (1), което гарантира по-добро сцепление на заледени настилки.
  Технологията MICHELIN Stabiligrip
  + 16 % повече ламели (1), играещи ролята на нокти върху снега.
  Благодарение на своята 3-измерност, тези самоблокиращи се ламели с променлива геометрия допринасят за стабилността на блокчетата на протектора и на самата гума.
  Благодарение на технологията MICHELIN “Durable Contact Patch”, позволяваща да се добавят към равна повърхност на пътната настилка значителните + 27 % повече каучук (1), и още по-устойчиви на износване материали, MICHELIN Agilis Alpin има още по-дълъг живот.
  Както и при гамата MICHELIN Agilis, така и при зимния вариант, разположението на 8-те защитни гумени блокчета на страниците срещу нараняване са изчислени така, че да оптимизират при всякакви обстоятелства защитата на гумата. В съчетание с архитектурата с двоен каркас, Вие бихте могли за използвате напълно целия му потенциал на експлоатационния живот.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър