215/70 R15 109R TL EUROWINTER VAN01
72db

215/70 R15 109R TL EUROWINTER VAN01

  • Производител: Falken
  • Модел: EUROWINTER VAN01
  • Наличност: 1
  • Доставка: 10 работни дни
156.29лв. без ДДС: 156.29лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 14.59 лв.

12 x 14.59 лв.

Falken EUROWINTER VAN01

     Гуми Фалкен Европа добавиха изключително нова зимна гума предназначена за микробуси и ванове във своята продуктова гама. Тази зимна гума EUROWINTER VAN01 се характеризира с изключително подобрено износване и дълъг експлоатационен живот, както и с подобресо сцепление при потегляне и управление на сняг.

     Зимните гуми EUROWINTER VAN01 са на разположение от Юли 2016г. в 17 размера, от 14-16 цола, и в серии 60-75 както и в скоростни категории ‘R’ и ‘T’. Новата зимна гума на Фалкен се характеризира със показатели за съпротивление на търкаляне от Европейския етикет от ‘C’-‘E’, а оценката за сцепление на мокро е ‘A’ а нивото на звук е ‘2’. Всички произвеждани размери са маркирани със символа M+S и символа за експлоатация в тежки зимни условия /3 снежни върха със снежинка/

     Целта на разработването на новата гума е било да се удъжи пробега на гумата, да се подобри разхода на гориво и постигане на изключителни характеристики на мокро и сняг. Новия протекторен дизайн на Falken VAN01 се характеризира със ACP (Адаптивно постоянно налягане), което осигурява подорено намалено износване и удължен пробег на гумата, курсова стабилност и цялостно сцепление, постигнати чрез равномерното разпределение на налягането на гумата върху цялата контактна площ. В сравнение със своя предшественик гумата има с 20% по-добро управление на сняг, с 10% по-добро сцепление на сняг и с 5% по-добро спиране на мокро.

     Фиксираните напречни канали и шахматно разположените блокчета в централната част на гумата, засилват енергията на компресиране на сняг и кал като подобряват ефекта на самоочистване на гумата. Това гаратира надеждни и постоянни нива на сцепление на сняг и кал.

     Еднопосочния протекторен дизайн, в комбинация със увеличената плътност на ламелите, служат за подобряване сцеплението на сняг, подобрено сцепление на мокро и увеличена устойчивост на аквапланинг.

     За новите зимни бусови гуми е използвана новата технология 4D-Nano, Falken използва своята нова авангардна технология 4D-Nano която с помощта на мощна компютърна симулация в нано скалата осигуряма значително подобрение на молекулярните връзки между смесените в каучуковата смес компоненти. Използването на тази 4D-Nano технология позволява подобрения пробег, горивна ефективност и сцепление на мокро. Патентованата 4D-Nano технология също така позволява да се намали съпротивлението на търкаляне с 15% и увеличавеното на експлоатационния живот на гумата с 30% спрямо предшественика на тази гума.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър