215/65 R16 98H TL ESTIVA X5
71db

215/65 R16 98H TL ESTIVA X5

 • Производител: Silverstone
 • Модел: ESTIVA X5
 • Наличност: 20
 • Доставка: 10 работни дни
100.46лв. без ДДС: 100.46лв.
ПРОМОЦИЯ-1% МЕСЕЧНО ОСКЪПЯВАНЕ!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 9.38 лв.

12 x 9.38 лв.

Silverstone Estiva X5

Превъзходно сцепление. Отличен комфорт. Гума специално произведена за SUV автомобили.

Гума с отлична устойчивост на аквапланинг със своите четири широки надлъжни и странични канали. Можете да шофирате безопасно дори и в най-дъждовните дни, знаейки, че гумата ефективно изхърля водата извън контакта с пътя.

Ключови характеристики и предимства

 • СПЕЦИАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА SUV И MPV АВТОМОБИЛИ
  За собствениците на SUV и MPV автомобили, шофирането е начин на живот. Става на въпрос за страст към шофирането с пълен контрол, безопасност и комфорт. Точно затова, производителите на гуми  Silverstone, специално са разработили ESTIVA X5. Уникално проектирана за SUV и MPV автомобили, гумата ESTIVA X5 е най-добрата шосейна гума на Силверстон, за стилен и съвременен начин за живот на пътя. В нейното производство са използвани последните технологични новости в производството на автомобилни гуми, което осигурава подобрен комфорт и превъзходно сцепление, което ви дава сигурно и вълнуващо шофиране.
 • НИСКИ НИВА НА ШУМ
  Почувствайте разликата чрез Silent Roll Technology, която ефективно намалява шума за да имате едно комфортно пътуване.
 • Silverstone-Estiva-X5-spriral-wound-cap-ply-technologyТехнология за спирално навиване на телта в поясите на гумата

  Технологията за спирално навиване на телта в поясите - осигурява равномерен контакт между пътя и повърхността на гумата. Това подобрява изключително маневреността, високо скоростните характеристики и спойстието при пътуване.

   
 • Silverstone-Estiva-X5-SILENT-ROLL-TECHNOLOGYТехнология за тихо въртене

  Компютъризираното промелниво подреждане на протекторните елементи осигурено от технологията Silent Roll technology минимизира шума от протектора при неговото въртене по пътя и ви осигурява едно тихо и изключително комфортно пътуване.


  Silverstone-Estiva-X5-estiva-MULTI-DIRECTIONAL-SIPES
 • МНОГО ЛАМЕЛИ РАЗПОЛОЖЕНИ ПО ПОСОКАТА НА ВЪРТЕНЕ

  Тези стратегически разположение ламели доставяте превъзходно сцепление както при сухи така и на мокри пътища. Това означава винаги безопасно пътуване.
   

 

 

КАНАЛИ ПРОТИВ АКВАПЛАНИНГ
Постигната е отлична устойчивост на аквапланинг, благодарение на широките надлъжни и странични канали в протектора на гумата. Можете да шофирате уверено и безопасно, дори и в най-дъждовните дни, знаейки че гумата ефективно канализира водата на пътя.

 • Silverstone_Estiva_X5-Advanced_MicroBetaСЪВРЕМЕННА КАУЧУКОВА СМЕС ПО ТЕХНОЛОГИЯТА MicroBeta

  Гумата ESTIVA X5 е поизведена чрез използването на съвременната технология MicroBeta Silica на Silverstone. Тази съвременна технология е резултат от дългогодишни изследвания и проучвания по отношение на цялостното поемане на водата от каучуковата смес, за подобрено сцепление и увеличена безопасност, за да получите едно вълнуващо шофиране.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър