Зимна гума 205/75 R16 113R TL ULTRAGRIP CARGO 10 PR  от GOODYEAR за лекотоварни автомобили
73db

Зимна гума 205/75 R16 113R TL ULTRAGRIP CARGO 10 PR от GOODYEAR за лекотоварни автомобили

  • Производител: Goodyear
  • Модел: ULTRAGRIP CARGO
  • Наличност: 20
  • Доставка: 10 работни дни
231.21лв. без ДДС: 231.21лв.
на 12 вноски по 21.58 лв.

Goodyear UltraGrip Cargo

Goodyear UltraGrip Cargo - зимни гуми за лекотоварни автомобили, които ще сепоявят на пазара за зимен сезон 2019/2020 година. Те се характеризират с надеждно сцепление върху мокри и сухи повърхности, бързо ускорение и ефективно спиране върху сняг и лед, дълъг експлоатационен живот и устойчивост на големи натоварвания.
Гуми Goodyear UltraGrip Cargo (Goodyear Ultra Grip Cargo) със симетричен насочен модел, който контролира движението на лекотоварните автомобили дори при сурови зимни условия.
Блокчетата на протектора са изградени чрез ламели с взаимна система на свързване, надежден контакт с пътното платно, стабилност и контрол на пътя при всякакви зимни условия.
Високата плътност на ламелите подобрява работата на UG Cargo върху сняг и лед. Зиг-загообразните отводнителните канали в протектора засилват сцеплението в мокро време както и отводняването на контактното петно на гумата с пътната настилка. Те помагат да се намали спирачният път на гумите на зимни повърхности.

Подсиленият дизайн на Goodyear Ultra Grip Cargo в комбинация със специалната каучукова смес на протектора осигуряват максимално контактно петно и спомагат за увеличаване на пробега дори при големи натоварвания.
Goodyear UltraGrip Cargo - триещи зимни гуми, които намаляват общите разходи за собственост поради увеличения пробег.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър