205/55 R17 95V TL CINTURATO P7 ALL SEASON XL  SI  от PIRELLI за леки автомобили
71db

205/55 R17 95V TL CINTURATO P7 ALL SEASON XL SI от PIRELLI за леки автомобили

  • Производител: Pirelli
  • Модел: CINTURATO P7 ALL SEASON
  • Наличност: 2
  • Доставка: 10 работни дни
241.00лв. без ДДС: 241.00лв.

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 29.19 лв.

9 x 29.19 лв.

на 12 вноски по 22.49 лв.

Pirelli Cinturato P7 ALL SEASON

Гумата CINTURATO™ P7™ ALL SEASONS е всесезонна версия на "зелената гума" CINTURATO™ P7. Тя осигурява високи нива на сигурност през всички сезони. Гумите CINTURATO™ P7™ ALL SEASONS се предлагат като гуми за оргинално вграждане на следните марки автомобили Fiat 500,  BMW X3 и Mini Countryman.
Енергийна ефективност:
До 20% по ниско съпротивление на търкаляне, което е резултат на подобрената каучукова смес на протектора, геометрията на страницата и вътрешната структура на гумата. Резултат: Намалена консумация на гориво до  4% и намалени CO2 емисии.
Чист въздух:
В допълнение на намалената консумация на гориво и въглеродни емиссии, гумите от фамилията Cinturato са на 100% свободни от високо ароматни масла, което се дължи на специално разработените полимери използвани за производството на гумата и специфичния процес са смесване на каучуковата смес.
Резултата: Намалено замърсяване на околната среда.
Дълъг пробег:
Подоброне характеристики дължащи се на оптимизираната контактна площ, каучуковата смес на протектора и дизайна на профила на гумата.
Резулата: Увеличен е средния живот на гумата докато са запазени характеристиките на висока безопасност и управление.
Ниски нива на шум:
Нисък шум притъркаляне, благодарение на специални профил на протектора, дизайна на каркаса и използваните материали.
Резултата: Намален шум от 1dB което отговаря на 30% намаление на шума на гумата съобразено с промените на директовата на EС от 2012г.
    Първите "Зелена изработка" гуми на Pirelli, Cinturato P7 All Seasons са били създаден, за да се възползват напълно от най-новите материали, структури и шарка на протектора с цел да се гарантират икономии, опазването на околната среда, комфорт и безопасност на всички пътни настилки. Pirelli P7 са оценени като едни от най-добрите в теста на ADAC за летни гуми 2010 г., което потвърждава лидерството на гумата по отношение на производителността, безопасността и екологичната съвместимост.
     Одобрени от следните автомобилни производители:
     Fiat, BMW, Mini
    
  FEATURES FUNCTIONS CUSTOMER BENEFITS
Оптимизиран профил и използване на съвременни материали Намалено съпротивение на търкаляне  (20%) и намалено собствено тегло (10% - 15%) в сравнение с P6 Four Seasons
Равномерно износване
Намалена консумация на гориво и CO2 емисии,
Удължен пробег 
Pirelli-Cinturato-P7-All-Season_feature
1 - Оптимизирано редуване на блокчетата и отместванията Оптимизиран протекторен дизайн Нисък вътрешен шум
2 -Надлъжни ламели и висока гъстота на страничните ламели Намалени шумови емисии вътрешен и външен шум. Отлино изхвърляне на водата Всесезонно приложение
 
3 - Съвременен протекторен дизайн с четири надлъжни канала Отлично изпомпване на водата от контактната площ Безопасност при мокри условия и акустичен комфорт
Pirelli-Cinturato-P7-All-Season_Performance_table_bg

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
TEST