Лятна гума 205/45 R17 88V TL PILOT EXALTO PE2 XL  от MICHELIN за леки автомобили
72db

Лятна гума 205/45 R17 88V TL PILOT EXALTO PE2 XL от MICHELIN за леки автомобили

  • Производител: Michelin
  • Модел: PILOT EXALTO PE2
  • Наличност: 1
  • Доставка: 2 работни дни
220.44лв. без ДДС: 220.44лв.

Кредитен модул JET Credit 19.68

Вземи само за 27.14 лв.

9 x 27.14 лв.

на 12 вноски по 20.57 лв.

Michelin Pilot Exalto PE2 

      Не доволни от успеха на първото поколение гуми Michelin Pilot Exalto през 2000 г., инженерите на Michelin продължават да търсят подобрения на този високоскоростен модел, и разработват нов протектор и дизайна, които съчетават естетика и изпълнението в духа на новите гуми Michelin Pilot Sport. Получават се новите гуми Michelin Pilot Exalto - едни от най-модерните и качествени в своята категория. 

     Визитна картичка на гумите - лозунга: " Michelin Pilot Exalto - Не напускайте пътя". Те доставят изключително удоволствие от управлението на спортен автомобил, осигуряване на сигурност и предсказуемост на поведението в нормални пътни условия, и при по-остри завои или при силни дъждове. 
     "Стабилност" на суха и на мокра настилка 
  • - Каучукова смес взаимствана от състезателни гумите
  • - Асиметрична шарка 
    Бърза реакция на суха настилка 
     Принципът на променлива контактната повърхност (VCP-променлива контактната повърхност) - използван за първи път в новите гуми Michelin Pilot Sport, е основното обяснение за отличното поведение на гуми Michelin Pilot Exalto на суха настилка. По-малко "изрязана" и по този начин по-масивната външна част на протектора на гумата увеличава контактната повърхност с увеличаване на напречните сили, с други думи, при преминаване през завоя. 
     Оптималното разпределение на налягането в контактната повърхност подобрява сцеплението с пътя и създава прецизност при управление по прави и завои, независимо от скоростта на автомобила. 

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър