12.5/33 R15 108Q TL GRABBER X3 RWL
0db

12.5/33 R15 108Q TL GRABBER X3 RWL

 • Производител: General
 • Модел: GRABBER X3
 • Наличност: 12
 • Доставка: 2 работни дни
358.84лв. без ДДС: 358.84лв.
 • 12 вноски по 34.21лв. от БНП Париба Лични Финанси
 • Кредитен модул TBI Bank 19.68

  Вземи само за 33.49 лв.

  12 x 33.49 лв.

  GRABER GRABBER X3

  Нова гума за 2016 г от General предназначена за кални, тежки терени, доставя изключителна офф роуд производителност, съчетана със мощни улични "маниери". Grabber X3 притежава агресивен стил и е проектирана за издръжливост, здравина със иновативни характеристики на производителност.

  grabber-x3-sidewall-lugsЗащита на страничната стена

  Поредица от изхвърлящи ребра, предпазват горната част от страничната стена от нараняване. Обектите се отклоняват настрани, като по този начин се предпазва страницата от наранявания

  grabber-x3-duragen-technology

  Duragen™ Технология

  Трислойната конструкция на каркаса във всички размери, осигурява расова издръжливост на наранявания и устойчивост на пробиви. Здравата каучукова смес осигурява издръжливост на срязвания и накъртвания на протектора. Изключително здравите стоманени колани, осигуряват плоска контактна площ за стабилност на пътя.

  grabber-x3-stone-bumpersИзхвъргачи на камъни

  Каучукови амотресьори, подпомагат освобождаването на камъните от дълбоките канали и намаляват вероятността от пробив на протектора. Добавени с подходящи размери подобряват устойчивостта на гумата от пробиви.

  grabber-x3-void-patternОтворен протекторен дизайн

  Агресивен, отворен протекторен дизайн за мощно сцепление в кал, мръсотия, пясък и чакъл.. Широки отвеждащи канали за бързо и ефективно самопочистване на гумата.

   

  grabber-x3-multi-pitchТихо и спокойно пътуване

  Всяко, блокче на протектора е със различна дължина, което намалява генерирания от протектора шум при движение по улиците. Изключително тиха и комфортна гума на улицата и агресивни възможности на офф роуд терени.

  grabber-x3-gripping-edgesРъбчета под различни ъгли осигуряват сцеплението

  Отворения протекторен дизайн с множество зацепващи ръбчета под различни ъгли,  в различни направления увеличава способностите за придвижване.

   

  grabber-x3-siped-designЛамели с пълната дълбочина на блокчетата

  Оптимизираното разпложение на ламелити, осигурява впечатляваща производителност на мокри и покрити със сняг повърхности. Ламелите са със цялата дълбочина запазват сцеплението на гумата през целия експлоатационен живот на гумата.

  grabber-x3-shoulder-scoopsПроменливи раменни жлебове

  Снижения на блокчетата, редуващи се в раменната част на гумата осигуряват допълнително сцепление на сложни повърхности. Това осигурява сцепление на всякакви повърхности.

   

  grabber-x3-sidewall-lugsДизайн на страничната стена

  Агресивната горна част на страничната стена предпазва от камъни, пръчки и други отломки. Освен това се осигурява допълнително сцепление благодарени на иновативния, променлив дизайн.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър